ICM-opleiding NIMA A Communicatie

De opleiding

Een veelzijdige opleiding waarin alle elementen van het communicatievak worden behandeld. In acht maanden (negen bijeenkomsten) bereid je je voor op het officiële NIMA A Communicatie-examen.

Schrijf in bij ICM

Onderwerpen

Een enorme diversiteit aan onderwerpen: communicatieplan, imago, interne communicatie, communicatie-onderzoek, evenementen, social media en noem maar op!

Naar inschrijven bij ICM

Wat het oplevert

Het NIMA A Communicatiediploma vormt een stevig fundament voor een beginnend communicatieprofessional. Je vergaart veel basiskennis, kijkt in de keuken bij collegadeelnemers en leert van een echte rot in het vak.

Schrijf nu in bij ICM!

Samenwerking met ICM Opleidingen en Trainingen

Het Communicatie-instituut werkt nauw samen met ICM Opleidingen en Trainingen. Vooral binnen het vakgebied communicatie en media. ICM biedt de opleiding NIMA A Communicatie aan. De meest ervaren trainer van Het Communicatie-instituut geeft de lessen van de cursus. De cursus wordt zowel online als face to face gegeven.
In oktober 2021 start de achtmaanden-versie (18 dagdelen/9 dagen); in september 2021 de versnelde versie (12 dagdelen in vier maanden).
ICM is officieel NIMA Education Partner. Het is één van de grootste NIMA opleidingsinstituten van Nederland.

Click hier voor meer informatie over NIMA A Communicatie.