Tweedaagse Training Communicatie Essentials

Ideaal als je (nog) geen communicatieprofessional bent, maar wel communicatietaken hebt.

Handig om te weten

* Twee maandagen
* 11 en 25 januari 2021
* Van 09.30 tot 17.00 uur
* Regio Utrecht
* Circa vier uur voorbereiding
* Studiemateriaal inbegrepen
* Incl. lunches, koffie, fris
* Ervaren trainer uit de praktijk

Kosten: € 789,00 (excl. btw)

Wat het oplevert

Je kent de rol van het communicatievak in je organisatie en kunt je activiteiten prioriteren. Je snapt hoe communicatie werkt en je hebt inzicht in de werking van de communicatiekanalen. Je weet doelgroepen te definiëren. En je kunt een onderbouwde keuze maken voor de meest passende vorm van communicatie. Vanzelfsprekend ken je de nodige do’s en dont’s voor de uitvoering van het vak.

Schrijf je nu in

De training

We verkennen het communicatievak en de bijdrage die communicatiemedewerkers leveren aan het succes van een organisatie. Aan de hand van oefeningen, opdrachten en casussen, maak je je de basis eigen van de werking van het vak. Je brengt zelf situaties in vanuit je eigen praktijk en past dus direct het geleerde toe.

Schrijf je nu in

Voor wie

Opleiding communicatie en media

De training is gericht op mensen die communicatieactiviteiten uitvoeren, maar nog geen theoretische basis hebben. Wellicht ben je managementassistent, projectmedewerker, secretarieel medewerker, officemanager of baliemedewerker en herken je die situatie. Dan is deze training een prima oplossing. De training Communicatie Essentials is bovendien een goede basis voor een uitgebreide vervolgopleiding als Nima A Communicatie. Voor als je helemaal voor het communicatievak wilt gaan.
Herken je jezelf? Schrijf je in!

Programma

Opleiding mediakennis

Gedurende eerste dag belichten we algemene zaken als huisstijl, de werking van communicatie en de diversiteit aan communicatiekanalen. We kijken scherp naar doel- en doelgroepgerichtheid (communicatie is leuk, maar het moet wél nut hebben). Aan de hand van interactieve opdrachten krijg je de eerste dag het structureel aanpakken van communicatie al in de vingers.
De tweede dag presenteer je het huiswerk dat je meegekregen hebt. Dit heeft vooral te maken met de communicatiemiddelen. Het maken en inzetten van verschillende instrumenten staat die dag centraal. Denk daarbij aan de website, social media, direct mail, folders en advertenties. Met die vaardigheden kun je na de training dan ook volop aan de slag.

Wil jij dit ook? Schrijf je in voor de training Communicatie Essentials.


Foto’s: 1. Patricia Palma; 2. William Iven via unsplash.com;