Training Communicatiemedewerker

…als je (nog) geen communicatiemedewerker bent, maar wel communicatietaken hebt.

Basistraining Communicatie Essentials

training communicatiemedewerker

De training Communicatiemedewerker
* Twee woensdagen
* Nader vast te stellen in 2023
* Van 09.30 tot 17.00 uur
* Online (en erg interactief)
* Voorbereiding: ca. 4 uur
* Inclusief studiemateriaal
* Het CI-certificaat

Kosten € 749,00 (excl. btw)

Wat het oplevert

Je snapt hoe communicatie werkt. Je kent de kracht van verschillende communicatiekanalen en zet ze effectief in. Doelgroepen definiëren doe je in een handomdraai en je maakt onderbouwde keuzes voor de inzet van vorm communicatievormen. Uiteraard ken je de nodige do’s en dont’s van je vak.

De training

We verkennen het communicatievak en hoe een communicatiemedewerker bijdraagt aan het succes van een organisatie. Met oefeningen, opdrachten en casussen leer je de basisvaardigheden van het vak. Je brengt zelf situaties in vanuit je eigen praktijk. Op die manier pas je direct het geleerde toe.

Schrijf je hier in

Voor wie

Training Communicatiemedewerkercommunicatie en media

De training is gericht op mensen die communicatieactiviteiten uitvoeren, met beperkte theoretische basis. Wellicht ben je managementassistent, projectmedewerker, secretarieel medewerker, officemanager of baliemedewerker en herken je die situatie. Dan is deze training ideaal. Wil je daarna meer? Deze training is een prima voorbereiding op de vervolgopleiding Nima A Communicatie.
Herken je jezelf? Schrijf je in!


Programma

training communicatiemedewreker

Tijdens eerste dag kijken we naar algemene zaken van het vak. Huisstijl, de werking van communicatie en de communicatiemiddelen. En we hebben het over doel- en doelgroepgerichtheid. Want communicatie is leuk, maar het moet wél nut hebben. Aan de hand van interactieve opdrachten leer je communicatie structureel aan te pakken.
De tweede dag presenteer je het huiswerk. Dit heeft vooral te maken met de communicatiemiddelen. Want het maken en inzetten van verschillende instrumenten staat die dag centraal. Denk daarbij aan de website, social media, direct mail, folders en advertenties. Met die vaardigheden kun je na de training dan ook volop aan de slag.

Wil jij dit ook? Schrijf je in voor de Training Communicatiemedewerker.


Foto’s: 1. Patricia Palma; 2. William Iven via unsplash.com;