ICM-opleiding NIMA B Communicatie

De opleiding

Met deze brede opleiding verruim je je blik op het communicatievak. In acht maanden krijg je tijdens tien bijeenkomsten zicht op strategische communicatie. Je kiest voor één van de specialisaties ‘Marketingcommunicatie’, ‘Corporate communicatie’ of Nonprofit & Overheidscommunicatie’.

Kijk verder op de ICM website

De onderwerpen

Je verdiept je in diverse dimensies van het vakgebied zoals media, customer journey, crisiscommunicatie, reputatie, onderzoek, pers en veel meer. Voor je specialisatie schrijf je, begeleid door de trainer, een communicatieplan voor je organisatie. Dit presenteer en verdedig je tijdens het examen.

Naar de ICM-website

Wat het oplevert

Je kunt de toegevoegde waarde van communicatieactiviteiten voor de organisatie benoemen, weet je keuzes te verantwoorden en kunt je standpunten over het voetlicht brengen. Je staat steviger in het vak: een waardiger gesprekspartner van management en directie.

Schrijf je in bij ICM

Samenwerking met ICM Opleidingen en Trainingen

Het Communicatie-instituut werkt nauw samen met ICM Opleidingen en Trainingen. Vooral binnen het vakgebied communicatie en media. ICM biedt de opleiding NIMA B Communicatie (Communicatiemanager) aan. Deze omvat algemeen communicatiemanagement en vervolgens de keuze uit drie specialisaties: Marketingcommunicatie, Corporate Communicatie en Nonprofit & Overheidscommunicatie.
De eerstvolgende cyclus begint op vrijdag 19 november 2021 (10 lesdagen in acht maanden). De senior-trainer van Het Communicatie-instituut verzorgt de lessen.

ICM is officieel NIMA Education Partner. Het is één van de grootste NIMA opleidingsinstituten van Nederland.

Click hier voor meer informatie over NIMA B Communicatie.